Takaisin listaukseen

Ryhti-Halli 504

Väliseinillä jaettava halli soveltuu esimerkiksi vuokrahalliksi, korjaamoksi tai varastoksi. Halli on jaettu osastoivilla väliseinillä neljään noin 108 m² tilaan, joiden huonekorkeus 5,0 m. Tässä hallimallissa on ulkoverhouksena profiilipelti K-15. Jokaiseen neljään tilaan johtaa oma Turner Door:n varmatoiminen teollisuusnosto-ovi 40×45, jonka vieressä on erillinen ulko-ovi. Yläikkunarivit tuovat halliin luonnonvaloa, ja mahdollistavat tarvittaessa savunpoistoikkunoiden lisäämisen. Avattava alaikkuna toimii tarvittaessa varatienä. Varmista oman kuntasi rakennusvalvontaviranomaisilta, mitä vaatimuksia heillä on savunpoiston ja poistumisteiden suhteen.

Nosto-ovien varusteluun useita eri vaihtoehtoja, esim. nostotapa, ikkunatyyppi ja värisävyt. Katso lisätietoa valmistajan kotisivulta.

Ryhti-Halli 504
Leveys: 14,9 m
Pituus: 33,7 m
Kokonaisala: 504 m²
Huonekorkeus: 5,0 m
Kattoristikkotyyppi: Harja
Kattokaltevuus: 1:3
Vesikate: Profiilipelti K-20
Ulkoverhous: Profiilipelti K-15

Liitetiedostot

Vakiovärit

Kaikki värit ovat Tikkurilan värikartasta. Näytöllä värit saattavat vääristyä.

Maalarin valkoinen, FI57
Päivänpaiste, TVT 9612
Kartanon keltainen, X002
Harmaa, TVT 9203
Vaalean sininen, XI53
Kangastus, 2654
Vihreä, TVT 9622
Italian punainen, YI55
Punamulta, TVT 9678

Ryhti-Hallin lisätiedot

Toimitamme puuelementtirakenteiset Ryhti-Hallit perustuksista ylöspäin kattavana elementti- ja materiaalitoimituksena. Saat meiltä halutessasi Ryhti-Hallit myös asennettuna joko täysin valmiiksi tai säältä suojaan toimitussisällön mukaan. Vakiomallistomme on muunneltavissa omaan käyttötarkoitukseesi sopivaksi. Voit valita ulkoseinärakenteen neljästä eri vakiovaihtoehdostamme tai halutessasi voimme muuttaa esim. eristevahvuutta halutunlaiseksi:

  • lämmin (eriste 250)
  • puolilämmin (eriste 175)
  • kylmä tuulensuojalevyllä
  • kylmä.

Vakio pintamateriaalit

  • ulkoverhouspaneeli UTV 20×120 mm
  • vesikate profiilipeltikate K-20 (polyester)
  • sisäverhous seinät erikoiskova kipsilevy 13 mm
  • sisäverhous katto normaali kipsilevy 13 mm.

Kysy tarvittaessa lisätietoa vaihtoehtoisista pintamateriaaleista, esim. sisäverhous seiniin ja/tai kattoon Spruce Flex lämpömuovikalvolla pinnoitettu havuvaneri.

Ulkoverhouspanelointi 2x maalattu (pohja- ja välimaali) asiakkaan haluamalla värisävyllä. Profiilipeltien värisävyt valittavissa Ruukin vakiovärikarkasta.

Rakennuslupapiirustukset (pohja, leikkaus, julkisivu) ja rakennekuvat (ei perustussuunnittelua) sisältyvät toimituksiimme.

Toimituksiimme ei sisälly maanrakennustöitä, perustuksia, talotekniikkatöitä, kevyitä väliseiniä & väliovia (esim. sosiaalitilat), sadevesijärjestelmiä, lumiesteitä, sisäpuolen listoja.

Katso liitteenä oleva Ryhti-Halli vakiotoimitussisältö ja Ruukin vakiovärikartta.

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä