Perheyritys

”Isäni Pauli Kortesniemi rakensi taloja ja muita rakennuksia Etelä-Pohjanmaalla jo 1950-luvulla. Ennen omaa yritystäni minäkin työskentelin hänen kanssaan – aluksi talonrakentajana, kunnes myöhemmin aloimme valmistaa hirsirakennuksia käsin, itse veistetyistä hirsistä.

Kun vuonna 1985 perustin oman yritykseni, Veistämö Kortesniemi Ky:n, jatkoin hirsirakentamista ja aloitin sahaustoiminnan kenttäsahalla. Heti seuraavana vuonna teimme ensimmäinen teollisuushallimme.

Ensimmäiset Rikka-jätekatosjärjestelmät valmistimme vuosituhannen vaihteessa. Toimintamme laajeni nopeasti, kun taloyhtiöt ja isännöitsijät löysivät laadukkaat jätekatosjärjestelmämme. Jo alkuaikoina messumarkkinointi oli pääasiasiallinen markkinointikanavamme.

Puun suosio rakennusmateriaalina on kasvanut koko 2000-luvun. Sen ansiosta myimme ensimmäisen puurakenteisen Ryhti-Hallin vuonna 2004.

Toimintamme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Tuotanto- ja varastotilamme ovat kasvaneet 500m²:stä 3600 m²:een. Lokakuussa 2019 valmistui 322m² toimisto- ja hallintorakennus. Tällä hetkellä rakenteilla on uusi pintakäsittely- ja tuotantohalli. Nykyään työntekijöitä meillä on 21.

Lähiaikojen tavoitteenani on siirtyä vähitellen sivuun ja jättää vastuuta seuraavalle sukupolvelle. Samalla tietenkin toivon, että toiminta kasvaa entisestään.”

– Markku Kortesniemi

PTY           sy jasenkortti 2023    avainlippu tehtysuomessa suomi sininen rgb

Tutustu toimintatapaamme

Kortesniemi on vuonna 1985 perustettu eteläpohjalainen perheyritys. Lähes 40 vuoden kokemuksemme kotimaisesta puurakentamisesta takaa korkean laadun, rehdin ja reilun palvelun sekä vahvan toimialaosaamisen.

Arvostamme kotimaisia laatumateriaaleja sekä suomalaista luontoa. Yhdistämme perinteisen, ammattitaitoisen rakentamistaidon moderniin ja joustavaan suunnitteluun sekä luotettavaan ja tehokkaaseen asennuspalveluun.

Me lupaamme, että työmme jälki on alusta loppuun asti toiveidesi mukaista, laadukasta ja kestävää.

Katso referenssit

Tutustu yrityksemme toimintaan

Yhteistyökumppanimme

 

rahti kalevajukajan ristikko logo 1voltin peltikeskus logostark fin logo sloganIsover Logo RGBGyproc Logo RGBturner door logosaaga ikkunat salmisen puutyonerkoon höyläämö logoluksel logo

ruukki logoJalotakka logo 27kt

hankkija logo