Tutustu poistotuotteisiin!
Tutustu poistotuotteisiin!
Tutustu poistotuotteisiin!
Tutustu poistotuotteisiin!
Tutustu poistotuotteisiin!
Tutustu poistotuotteisiin!

Perheyritys

”Isäni Pauli Kortesniemi rakensi taloja ja muita rakennuksia Etelä-Pohjanmaalla jo 1950-luvulla. Ennen omaa yritystäni minäkin työskentelin hänen kanssaan – aluksi talonrakentajana, kunnes myöhemmin aloimme valmistaa hirsirakennuksia käsin, itse veistetyistä hirsistä.

Kun vuonna 1985 perustin oman yritykseni, Veistämö Kortesniemi Ky:n, jatkoin hirsirakentamista ja aloitin sahaustoiminnan kenttäsahalla. Heti seuraavana vuonna teimme ensimmäinen teollisuushallimme.

Ensimmäiset Rikka-jätekatosjärjestelmät valmistimme vuosituhannen vaihteessa. Toimintamme laajeni nopeasti, kun taloyhtiöt ja isännöitsijät löysivät laadukkaat jätekatosjärjestelmämme. Jo alkuaikoina messumarkkinointi oli pääasiasiallinen markkinointikanavamme.

Puun suosio rakennusmateriaalina on kasvanut koko 2000-luvun. Sen ansiosta myimme ensimmäisen puurakenteisen Ryhti-Hallin vuonna 2004.

Toimintamme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Tuotanto- ja varastotilamme ovat kasvaneet 500m²:stä 2800 m²:een. Rakenteilla on myös toimisto- ja hallintorakennus, joka valmistuu syksyn 2018 aikana. Nykyään työntekijöitä meillä on 17.

Lähiaikojen tavoitteenani on siirtyä vähitellen sivuun ja jättää vastuuta seuraavalle sukupolvelle. Samalla tietenkin toivon, että toiminta kasvaa entisestään.”

– Markku Kortesniemi

PTYsy jasenyritys2018 suomi 200x100 1

Tutustu toimintatapaamme

Yhteistyökumppanimme

 

hankkija logo

jukajan ristikko logo 1voltin peltikeskus logostark fin logo slogansalmisenpuutyo logoturner door logopuumerkki logoisover logogyproc logorahti kalevanerkoon höyläämö logoluksel logoruukki logokatepal logoJalotakka logo 27kt