Hevostallit

Määräysten mukaiset, ammattitaidolla rakennetut hevostallimme ovat tilavia ja turvallisia. Ne antavat parasta suojaa hevosellesi ja helpottavat jokapäiväistä hevosen hoitoa. Laadukkaat ja kestävät elementtitallit pystytämme pääasiallisesti itse, hyvää rakennustapaa noudattaen. Kun haluat turvata tärkeimpäsi, ei yllätyksiä kaivata.

Miksi valita Kortesniemi?

Tehokas ja nopea pystytys

Tehokkaan suunnittelu- ja asennuspalvelumme ansiosta voimme toteuttaa tarpeidesi mukaiset ratkaisut nopeasti. Projekti etenee tilauksesta valmiiksi rakennukseksi jopa 2-4 kuukaudessa. Ota yhteyttä, ja saat eritellyn tarjouksen lisäksi rakennuksen pohja- ja julkisivuluonnoksen.

Takuulla laadukkaat tallit

Kun hoidamme projektin alusta loppuun saakka itse, voimme taata talliemme olevan parasta eteläpohjalaista huippulaatua. Käytämme vain ensiluokkaisia, kotimaisia materiaaleja ja jokaisella tallillamme on kahden vuoden takuu.

Kestävyyttä ja parasta turvaa

Suunnittelemme ja rakennamme tallimme juuri sinun hevosiasi varten. Huomioimme myös erilaiset tilatarpeet, kuten esimerkiksi pihatot. Kestävät ja määräysten mukaiset elementtirakenteiset tallimme antavat hevosillesi parasta turvaa. Voit myös valita haluamasi lisävarusteet.

Valitse tuoteryhmä

Ryhti-Talli Ryhti-Maneesi

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Ryhti-Talli

Ryhti-Hevostalli 4 hevoselle

Soveltuu 4:lle hevoselle. Lämpöeristetyssä tallissa on paikat 9 m² karsinoille, pesupaikalle ja valjastilalle. Rakennuksen päädyssä kylmää varasto tilaa 35 m². Suuret oviaukot helpottavat kulkua.

Tutustu malliin

Ryhti-Hevostalli 6 hevoselle

Soveltuu 6:lle hevoselle. Lämpöeristetyssä tallissa on paikat 9 m² karsinoille, pesupaikalle ja valjastilalle. Rakennuksen päädyssä kylmää varasto tilaa 53 m². Suuret oviaukot helpottavat kulkua.

Tutustu malliin

Ryhti-Hevostalli 8 + pihatto 6-10 hevoselle

Lämpöeristetyssä tallissa tilaa 8:lle hevoselle. Rakennuksen toisessa päädyssä pihatto (62 m²) n. 6-10 hevoselle ja toisessa päädyssä kylmää varasto tilaa 53 m². Pihatossa tuulikaappi liuskeverho- ja liukuovella.

Tutustu malliin

Ryhti-Hevostalli 10 hevoselle

Soveltuu 10:lle hevoselle. Lämpöeristetyssä tallissa on paikat 9 m² karsinoille, pesupaikalle ja valjastilalle. Rakennuksen päädyssä kylmää varasto tilaa 53 m². Suuret oviaukot helpottavat kulkua.

Tutustu malliin

Valmista jopa 2 kuukaudessa!

Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaavat toiveidesi mukaisen prosessin suunnittelusta pystytykseen – tehokkaasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Tutustu toimintatapaamme, jossa räätälöimme suunnitelman aina tarpeidesi ja projektin laajuuden mukaan.

Tarveselvitys
Yhteydenotto, tarjouspyyntö
Luonnokset ja tarjous
Neuvottelut
Sopimus
Suunnittelu ja tuotanto
Toimitus ja asennustyöt
Kohteen luovutus

Lue lisää tallirakentamisen vaatimuksista Hevostietokeskuksen sivuilta:

Lue lisää

 

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä