Laavukodat ja kesäkeittiöt

Laavukota 360° on kotonaan suomalaisessa luonnossa. Kevyt ja helposti pyöritettävä lattiarakenne mahdollistaa aina parhaan näköalan. Kestävä ja tyylikäs laavu on valmistettu kotimaisesta puusta, perinteitä kunnioittaen, ja sen sydämenä toimivan laavugrillin äärellä olet suojassa tuulelta ja sateelta.

Moneksi mukautuva Laavukota 360°

Nauti Suomen luonnosta suojassa tuulelta ja tuiskulta. Kevyesti kääntyvän, huoltovapaan lattiarakenteen ansiosta voit suunnata näkymän aina auringon tai parhaan maiseman suuntaisesti. Laavukota 360° ja Laavukeittiö 360° soveltuvat myös moderniksi huvimajaksi tai tilavaksi kesäkeittiöiksi. Viihtyvyyden takaavat liukuvat lasiovet, grilli, ruokailuryhmä sekä muut lisävarusteet.

Tyyliä ja laatua luonnon keskelle

Kotimaisesta puusta laadukkaasti, perinteitä kunnioittaen valmistettu moderni laavu istuu täydellisesti suomalaiseen maisemaan – keskelle luontoa tai kotipihaan. Ryhdikäs ja linjakas rakenne luovat ajattoman vaikutelman, ja rakennusta ympäröivät ikkunat lisäävät valoa sekä avaavat näkymän jokaiseen ilmansuuntaan.

Viihtyisä ja tilava sisältä

Laavukota 360° on viihtyisä, kestävä ja tilava. Sen sisällä mahtuu hyvin seisomaan, ja kodan keskellä sijaitsevan laavugrillin ympärille mahtuu jopa 15 henkilöä. Huuva ja savuhormi poistavat savut tehokkaasti kodan ulkopuolelle. Laavukota 360°:n ja Laavukeittiö 360°:n leveitä penkkejä voi käyttää myös makuusijoina.

Tarjouspyyntö

Mallisto

Pyörivä kotalaavu Laavukota 360°

Pyörivä Laavukota 360° mahdollistaa luonnosta nauttimisen säällä kuin säällä.

Tutustu malliin

Pyörivä pihakeittiö Laavukeittiö 360°

Pyörivä Laavukeittiö 360° mahdollistaa maisemasta nauttimisen kaikista ilmansuunnista samalla kun valmistat herkulliset ruuat säässä kuin säässä. Tätä hienompaa, ympäri vuoden pihakeittiönä toimivaa kesäkeittiötä ei ole!

Tutustu malliin

Nauti luonnosta aina aitiopaikalla

Perinteisen tyylikkäästi muotoiltu moderni Laavukota 360° mahdollistaa ulkoilmasta nauttimisen säällä kuin säällä. Pyöritettävä alustarakenne ja runsas lisävarustelu takaavat viihtyvyyden niin luonnon keskellä kuin kotipihassakin. Alustan tulee olla suora ja esimerkiksi murskepohjainen, perustukseksi riittää seitsemän betonivalua.

Erälaavuksi luontoon
Kesäkeittiöksi kotipihaan
Grillikodaksi mökille
Huvimajaksi maisemapaikalle
Taloyhtiön pihaan
Ulkoilureittien varrelle
Uimarannalle tai puistoon
Yhteiskäyttöön yrityksille

Katso kuinka kevyttä ja helppoa on laavukodan ja -keittiön kääntäminen haluttuun suuntaan!

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä