Takaisin listaukseen

Ryhti-Halli 383 sosiaalitiloilla

Ryhti-Hallien mallistosta 383 soveltuu hyvin esimerkiksi tuotantotiloiksi PK-yritykselle. Halli on jaettu kahteen, käyttötarkoitukseltaan erilaiseen tilaan osastoivalla väliseinällä. Puolilämmintä hallitilaa on 311 m² huonekorkeus 5,0 m, ja lämmintä sosiaali-/toimistotilaa 44 m² huonekorkeus 2,75 m. Tuotantohallissa on 2 kpl Turner Door:n varmatoimista teollisuusnosto-ovea 50×45 ja niiden vieressä erilliset ulko-ovet. Pystyikkunoista näkee pihalle ja ne tuovat halliin myös luonnonvaloa. Nosto-ovien varusteluun useita eri vaihtoehtoja, esim. nostotapa, ikkunatyyppi ja värisävyt. Katso lisätietoa valmistajan kotisivulta.

Ryhti-Halli 383 sosiaalitiloilla
Leveys: 12,5 m
Pituus: 30,6 m
Kokonaisala: 383 m²
Huonekorkeus: 2,75 & 5,0 m
Kattoristikkotyyppi: Harja
Kattokaltevuus: 1:3
Vesikate: Profiilipelti K-20
Ulkoverhous: UTV 20x120 paneeli

Liitetiedostot

Vakiovärit

Kaikki värit ovat Tikkurilan värikartasta. Näytöllä värit saattavat vääristyä.

Maalarin valkoinen, FI57
Päivänpaiste, TVT 9612
Kartanon keltainen, X002
Harmaa, TVT 9203
Vaalean sininen, XI53
Kangastus, 2654
Vihreä, TVT 9622
Italian punainen, YI55
Punamulta, TVT 9678

Ryhti-Hallin lisätiedot

Toimitamme puuelementtirakenteiset Ryhti-Hallit perustuksista ylöspäin kattavana elementti- ja materiaalitoimituksena. Saat meiltä halutessasi Ryhti-Hallit myös asennettuna joko täysin valmiiksi tai säältä suojaan toimitussisällön mukaan. Vakiomallistomme on muunneltavissa omaan käyttötarkoitukseesi sopivaksi. Voit valita ulkoseinärakenteen neljästä eri vakiovaihtoehdostamme tai halutessasi voimme muuttaa esim. eristevahvuutta halutunlaiseksi:

  • lämmin (eriste 250)
  • puolilämmin (eriste 175)
  • kylmä tuulensuojalevyllä
  • kylmä.

Vakio pintamateriaalit

  • ulkoverhouspaneeli UTV 20×120 mm
  • vesikate profiilipeltikate K-20 (polyester)
  • sisäverhous seinät erikoiskova kipsilevy 13 mm
  • sisäverhous katto normaali kipsilevy 13 mm.

Kysy tarvittaessa lisätietoa vaihtoehtoisista pintamateriaaleista, esim. sisäverhous seiniin ja/tai kattoon Spruce Flex lämpömuovikalvolla pinnoitettu havuvaneri.

Ulkoverhouspanelointi 2x maalattu (pohja- ja välimaali) asiakkaan haluamalla värisävyllä. Profiilipeltien värisävyt valittavissa Ruukin vakiovärikarkasta.

Rakennuslupapiirustukset (pohja, leikkaus, julkisivu) ja rakennekuvat (ei perustussuunnittelua) sisältyvät toimituksiimme.

Toimituksiimme ei sisälly maanrakennustöitä, perustuksia, talotekniikkatöitä, kevyitä väliseiniä & väliovia (esim. sosiaalitilat), sadevesijärjestelmiä, lumiesteitä, sisäpuolen listoja.

Katso liitteenä oleva Ryhti-Halli vakiotoimitussisältö ja Ruukin vakiovärikartta.

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä