Tallirakennus helposti ja kestävästi tallielementeistä

Hevostallin rakentaminen käy helposti ja nopeasti elementtitalleillamme. Määräysten mukaiset, ammattitaidolla rakennetut hevostallimme ovat tilavia, turvallisia ja käytännöllisellä pohjalla. Hyvin suunniteltu talli antaa parasta suojaa hevosellesi ja helpottaa jokapäiväistä talliarkea. Laadukkaat ja kestävät elementtitallit pystytämme pääasiallisesti itse, hyvää rakennustapaa noudattaen. Kun haluat turvata tärkeimpäsi, ei yllätyksiä kaivata.

Elementtirakenteinen tallirakennus voidaan rakentaa myös talvella, mikäli pohjatyöt ja perustukset on tehty valmiiksi. Valmistallien mallistossa on valmiita ratkaisuja 4 hevoselle ja sitä isommille talleille. Mikäli et löydä valmiiksi suunniteltuna sinulle sopivinta ratkaisua, ota yhteyttä ja kysy räätälöityä tarjousta.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Ryhti-Talli

Ryhti-Hevostalli 6 hevoselle

Tämä malli on elementtitalli kuudelle hevoselle. Lämpöeristetyssä tallissa on paikat 9 m² karsinoille, pesupaikalle ja varustus-/hoitopaikalle. Rakennuksen päädyssä on kylmää varastotilaa 53 m². Suuret oviaukot tekevät tallissa kulkemisesta turvallista ja […]

Tutustu malliin

Ryhti-Hevostalli 8 + pihatto 6-10 hevoselle

Lämpöeristetyssä valmistallissa on karsinat kahdeksalle hevoselle ja rakennuksen toisessa päädyssä pihattohalli (62 m²) enintään 6-10 hevoselle. Tallirakennuksen toisessa päädyssä on kylmää varastotilaa 53 m², sekä käytävällä karsinoiden lisäksi myös pesu- […]

Tutustu malliin

Ryhti-Hevostalli 10 hevoselle

Iso Ryhti-Talli soveltuu kymmenelle hevoselle. Lämpöeristetyssä tallissa on paikat 9 m² karsinoille, pesupaikalle ja varustus-/hoitopaikalle. Tallirakennuksen päädyssä on kylmää varastotilaa 53 m². Suuret oviaukot tallin molemmissa päissä tekevät kulkemisesta helppoa […]

Tutustu malliin

Miksi valita Kortesniemen elementtirakenteiset hevostallit?

Elementtitalli on tehokas ja nopea pystyttää

Tehokkaan suunnittelu- ja asennuspalvelumme ansiosta voimme toteuttaa tarpeidesi mukaiset ratkaisut nopeasti. Projekti etenee tilauksesta valmiiksi rakennukseksi jopa 2–4 kuukaudessa. Ota yhteyttä, ja saat eritellyn tarjouksen lisäksi rakennuksen pohja- ja julkisivuluonnoksen.

Takuulla laadukkaat hevostallit

Kun hoidamme projektin alusta loppuun saakka itse, voimme taata talliemme ja hevospihatoiden olevan parasta eteläpohjalaista huippulaatua. Käytämme vain ensiluokkaisia, kotimaisia materiaaleja ja jokaisella tallillamme on kahden vuoden takuu.

Kestävyyttä ja parasta turvaa

Suunnittelemme ja rakennamme tallirakennuksen juuri sinun hevosiasi varten. Huomioimme myös erilaiset tilatarpeet, ja tarjoammekin erilaisten tallirakennusten lisäksi myös hevospihatot. Kestävät ja määräysten mukaiset elementtirakenteiset tallimme antavat hevosillesi parasta turvaa. Voit myös valita haluamasi lisävarusteet.

Valmis hevostalli jopa 2 kuukaudessa!

Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaavat toiveidesi mukaisen prosessin suunnittelusta pystytykseen – tehokkaasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Tutustu toimintatapaamme, jossa räätälöimme suunnitelman aina tarpeidesi ja projektin laajuuden mukaan.

Tarveselvitys
Yhteydenotto, tarjouspyyntö
Luonnokset ja tarjous
Neuvottelut
Sopimus
Suunnittelu ja tuotanto
Toimitus ja asennustyöt
Kohteen luovutus

Hevostallin rakentaminen talvella

Jos uuden hevostallin rakentaminen olisi mahdollista tai ajankohtaista loppu- tai alkuvuodesta, ei enää tarvitse jäädä talven takia odottelemaan seuraavaa kesää. Elementeistä rakennettavat hevostallit on mahdollista pystyttää myös koko talven ajan. Huomaattehan, että mikäli hevostalli rakennetaan talvella, tulee perustukset olla jo valmiina odottamassa. Pohjatyöt ja perustukset on helpoin ja edullisin tehdä loppukesästä tai syksyllä odottamaan, suojata ne huolellisesti talven sääoloilta ja sitten kun resurssit mahdollistavat tallin rakentamisen, käy elementtitallin pystytys jouhevasti vuodenajasta riippumatta.

Mikäli hevostallin rakentaminen on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kysy lisää! Rakennamme elementeistä vähintään neljän hevosen hevostallit ja pihattotallit, pienemmästä pihatallista alkaen aina isompiin tallirakennuksiin asti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä