Varastot, käymälät ja kesähuoneet

Rakentamamme piharakennukset suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat väreiltään sekä varustelultaan täydellisesti kaikkiin eri pihaympäristöihin. Erilaiset piharakennukset, kuten ulkovarastot ja kesähuoneet, tuovat huomattavasti lisää mahdollisuuksia kotiin, mökille tai taloyhtiöön pihan hyödyntämiseen. Säilytä puutarhavälineet, ulkolelut ja terassikalusteet kätevästi ulkovarastossa, tai ehkäpä voit hyödyntää kaunista kesähuonetta vierasmajana sekä omana rauhallisena nurkkana laatuajan viettoon. Kotimaisesta puusta rakennetut piharakennukset ovat ajattoman tyylikkäitä. Tutustu myös valmistamiimme roskakatoksiin ja Laavukotaan, josta saa myös upean kesäkeittiön.

Toimitamme piharakennukset asennusvalmiina elementtitarvikepaketteina tai valmiiksi koottuina. Valmistamme rakennukset myös tarvittaessa asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta, mikäli et löydä mallistosta juuri sopivaa ratkaisua. Toimitus onnistuu ympäri Suomen.

Tarjouspyyntö

Mallisto

UUTUUS Etätupa

10m2 rakennus on suunniteltu mm. etätyöskentelyyn, vierashuoneeksi, harrastetilaksi tai majoituskäyttöön. Rakennus on lämpöeristetty ja se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Voit valita rakennuksen värit sekä varustelun toiveidesi mukaan pihapiiriisi sopivaksi. Sähköasennukset saatavilla […]

Tutustu malliin

Pihavarasto 2.8

Pieni pihavarasto, jonka koko on 2,8m². Elementtirakenteinen pihavarasto on nopeasti kasattu ja käyttövalmis, tai voitte tilata sen myös valmiiksi kasattuna. Vajaan kolmen neliön pihavarastoon mahtuu näppärästi esimerkiksi urheilutarvikkeet, ulkolelut tai pihanhoitotarvikkeet. […]

Tutustu malliin

Pihakäymälä 2.8

Koko 2,8m². Pihakäymälä on elementtirakenteensa ansiosta nopea käyttöönottaa ja se voidaan perustaa esimerkiksi pilariharkkoperustuksille. Monessa eri värissä saatava käymälä toimitetaan joko valmiiksi rakennettuna tai asennusvalmiina, kompostikäymälä mukaan lukien. Saatavissa harja- ja […]

Tutustu malliin

Pihavarasto 5.4

Pieni pihavarasto, jonka koko on 5,4m². Elementtirakenteinen pihavarasto on käytännöllinen esimerkiksi urheiluvälineille, pihanhoitotarvikkeille ja ulkoleluille. Pihavarasto voidaan toimittaa joko valmiiksi koottuna, tai kokoamisvalmiina elementtipakettina. Saatavissa harja- ja pulpettikattoisena mallina.

Tutustu malliin

Pihavarasto 7.2

Pieni pihavarasto, jonka koko on 7,2m². Seitsemän neliön pihavarastoon mahtuu jo isommankin porukan urheiluvälineet tai pihanhoitotarvikkeet. Elementtirakenteinen pihavarasto voidaan toimittaa valmiiksi koottuna ja näin ollen suoraan käyttövalmiina, tai helposti kasattavana […]

Tutustu malliin

Pihavarasto & käymälä 7.2

Koko 7,2m². Samaan näppärään rakennukseen on tehty toiselle puolelle varastotila, toiselle puolelle kompostikäymälä. Tämä yhdistetty piharakennus sopii loistavasti esimerkiksi retki- tai yleisökohteisiin sekä mökille, jossa halutaan yhdistää ulkovarasto ja ulkokäymälä kauniiseen, […]

Tutustu malliin

Pihavarasto 10.6

Koko 10,6m². Kymmenen neliön ulkovarasto mukautuu useisiin eri käyttötarpeisiin. Pihavarasto voidaan perustaa esimerkiksi pihalaattojen päälle, ja se voidaan toimittaa joko valmiiksi koottuna tai helposti asennettavana elementtipakettina. Saatavissa harja- ja pulpettikattoisena mallina.

Tutustu malliin

Pihavarasto 15.9

Koko 15,9m². Elementtirakenteinen ulkovarasto on helppo ratkaisu useisiin eri säilytystarpeisiin. Pihavarasto on saatavilla useissa eri väreissä ja joko valmiiksi koottuna, tai helposti koottavana elementtitarvikepakettina. Saatavissa harja- ja pulpettikattoisena mallina.

Tutustu malliin

Kesähuone Suvihuone 8.0

Koko 8m². Kevyesti eristetty elementtirakennus on kaunis ratkaisu esimerkiksi kesähuoneeksi, vierasmajaksi, harrastetilaksi tai varastointiin. Eri värivaihtoehdot mahdollistavat kesähuoneen sopivan jokaiseen kohteeseen. Saatavissa harja- ja pulpettikattoisena mallina.

Tutustu malliin

Kesähuone & pihavarasto 13.3

Koko 13,3m². Yhdistimme samaan piharakennukseen kevyteristetyn kesähuoneen ja eristämättömän, kylmän pihavaraston. Näppärä elementtirakennus soveltuu hyvin esimerkiksi vierasmajaksi, harrastetilaksi tai varastointiin. Saatavissa harja- ja pulpettikattoisena mallina.

Tutustu malliin

Miksi valita Kortesniemen piharakennus?

Kestävät ja laadukkaat piharakennukset

Suunnittelemme ja rakennamme monipuoliset ulkorakennukset, jotka nostavat koko pihapiirisi arvoa. Koska rakennamme elementtimme ensiluokkaisesta, kotimaisesta puusta, ne kestävät hyvin Suomen vaihtelevia sääoloja.

Monipuoliset tilaratkaisut

Voit vaikuttaa rakennusten suunnitteluun ja varusteluun käyttötarkoituksen mukaan. Toimivuuden takaavat riittävän leveä kuumasinkitty teräsrunkoinen ovi, mahdollisuus valita ikkunoiden ja ovien koot, paikat ja määrät sekä varastoiden sopivat mittasuhteet.

Elementtirakennusten helppo ja nopea asennus

Huolellisesti suunnitellut elementit voidaan pystyttää jopa yhden päivän aikana ja rakennukset ovat vaivattomia huoltaa. Toimitamme piharakennukset elementtitarvikepaketteina tai valmiiksi koottuina mihin tahansa Suomessa.

Piharakennukset kaikkiin eri käyttötarpeisiin

Valmistamme kaikki piharakennukset laadukkaista puuelementeistä. Elementtirakentaminen tuo piharakennusten pystytykseen lukuisia hyviä puolia, kuten nopean pystytyksen, erittäin monipuolisen muokattavuuden ja mahdollisuuden pystyttää rakennuksia myös talvella, jos tarvittavat perustukset on tehty jo aiemmin valmiiksi. Säätämällä rakennuksen kokoa, varustelua sekä väliseinien, ovien ja ikkunoiden määrää, pystymme valmistamaan juuri oikeanlaisen rakennuksen jokaiseen kohteeseen.

Ulkorakennus
Vierasmaja tai työtila
Pihavarasto
Jätehuone
Polttopuuvarasto
Pyörä- tai pienkonevarasto
Kesähuone
Käymälä

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä