Laavukota ja Laavukeittiö

Ainutlaatuiset tuotteemme Laavukota 360° ja Laavukeittiö 360° ovat kotonaan suomalaisessa luonnossa. Kevyt ja helposti pyöritettävä lattiarakenne mahdollistaa aina parhaan näköalan valitsemisen. Kestävä ja tyylikäs kotalaavu on valmistettu kotimaisesta puusta perinteitä kunnoittaen, ja sen sydämenä toimivan laavugrillin äärellä olet suojassa tuulelta ja sateelta. Nämä sopivat hyvin niin kotiin, mökille, retkikohteisiin kuin mihin tahansa muuallekin, missä halutaan nauttia tyylikkäästä laavusta, kodasta ja pihakeittiössä samassa paketissa.

Tarjouspyyntö

Mallisto

Laavukota Mini

Laavukota Mini on suunniteltu 5-7 henkilölle ja se soveltuu hyvin mökki- ja kotipihoille. Ryhdikäs ja linjakas rakenne luovat ajattoman vaikutelman ja rakennusta ympäröivät ikkunat lisäävät valoa sekä avaavat näkymän jokaiseen […]

Tutustu malliin

Pyörivä Laavukota 360°

Pyörivä Laavukota 360° mahdollistaa luonnosta nauttimisen säällä kuin säällä ja aina parasta maisemaa kohti käännettynä. Kotimaisesta puusta valmistettu tuote tuo laavun, kodan ja grillikodan kaikki parhaat ominaisuudet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tutustu malliin

Pyörivä Laavukeittiö 360°

Pyörivä Laavukeittiö 360° mahdollistaa maisemasta nauttimisen kaikista ilmansuunnista, samalla kun valmistat herkulliset ruuat säässä kuin säässä. Tätä hienompaa, ympäri vuoden pihakeittiönä toimivaa kesäkeittiötä ei ole!

Tutustu malliin

Miksi valita Kortesniemen laavu?

Moneksi mukautuva Laavukota 360°

Nauti Suomen luonnosta suojassa tuulelta ja tuiskulta. Kevyesti kääntyvän, huoltovapaan lattiarakenteen ansiosta voit suunnata näkymän aina auringon tai parhaan maiseman suuntaisesti. Laavukota 360° ja Laavukeittiö 360° soveltuvat myös moderniksi huvimajaksi tai tilavaksi kesäkeittiöiksi. Viihtyvyyden takaavat liukuvat lasiovet, grilli, ruokailuryhmä sekä muut lisävarusteet.

Tyyliä ja laatua luonnon keskelle kotalaavulla

Kotimaisesta puusta laadukkaasti ja perinteitä kunnioittaen valmistettu moderni laavu istuu täydellisesti suomalaiseen maisemaan, keskelle luontoa tai kotipihaan. Ryhdikäs ja linjakas rakenne luovat ajattoman vaikutelman, ja rakennusta ympäröivät ikkunat lisäävät valoa sekä avaavat näkymän jokaiseen ilmansuuntaan.

Kota, joka on viihtyisä ja tilava sisältä

Laavukota 360° on viihtyisä, kestävä ja tilava. Sen sisällä mahtuu hyvin seisomaan, ja kodan keskellä sijaitsevan laavugrillin ympärille mahtuu jopa 15 henkilöä. Huuva ja savuhormi poistavat savut tehokkaasti kodan ulkopuolelle. Laavukota 360°:n ja Laavukeittiö 360°:n leveitä penkkejä voi käyttää myös makuusijoina, eli laavussa voi myös yöpyä.

Käännä laavu haluamaasi maisemaan ja nauti luonnosta aina aitiopaikalla

Perinteisen tyylikkäästi muotoiltu moderni Laavukota 360° mahdollistaa ulkoilmasta nauttimisen säällä kuin säällä. Pyöritettävän alustarakenteen avulla voit kääntää laavun avoimen sivun aina mieluisaa maisemaa kohti, auringon mukaan tai tuulelta suojaan. Runsas lisävarustelu tekee kodasta viihtyisän ja käytännöllisen niin luonnon keskellä retkeilykohteissa, kuin kotipihassakin. Kotalaavun alustan tulee olla suora ja esimerkiksi murskepohjainen, perustukseksi riittää seitsemän betonivalua.

Erälaavuksi luontoon
Kesäkeittiöksi kotipihaan
Grillikodaksi mökille
Huvimajaksi maisemapaikalle
Taloyhtiön pihaan
Ulkoilureittien varrelle
Uimarannalle tai puistoon
Yhteiskäyttöön yrityksille

Katso kuinka kevyttä ja helppoa on laavukodan ja -keittiön kääntäminen haluttuun suuntaan!

Eikö löytynyt sopivaa?

 

Ota yhteyttä