<< Kuulumiset

Tule tutustumaan uusiin tuotteisiin Helsingin Messukeskukseen Kevätmessuille 21.3.-24.3.2024!

Olemme päivittäneet piharakennus mallistoamme suunnittelemalla modernin vapaa-ajan tuoteperheen, jolla saat luotua omaan pihapiiriisi upean viihtymiskeskuksen. Uuteen mallistoon kuuluu tällä hetkellä Pihakeittiö, Viherhuone sekä Etätupa.

 

Pihakeittiö soveltuu erinomaisesti ruuanlaittoon, nautiskeluun, seurusteluun ja vaikka pikku juhlien järjestämiseen. Pihakeittiö on valoisa tila, missä lasiliukuovet avautuvat lähes kokonaan, jatkuen edessä olevalle patiolle. Pihakeittiössä on erillinen tila, joka soveltuu varastointiin tai wc käyttöön.

 

Viherhuone on suunniteltu vihannesten, yrttien ym. kasvattamisen lisäksi myös oleskeluun ja nautiskeluun samassa tilassa. Rakennuksen kattorakenteen tuoman suojan ja kolmeen suuntaan avautuvien lasiliukuovien ansiosta tila on viihtyisä ja tilan käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat. Rakennuksessa on myös erillinen tila, joka toimii mm. työpisteenä istutuksille sekä varastona puutarhavälineille ja tarvikkeille.

 

Etätupa on jo vuoden 2023 Kevätmessuille suunniteltu lämpöeristetty rakennus, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön erinomaisesti mm. vierashuoneeksi, etätyöskentelyyn, harrastetilaksi ja majoituskäyttöön. Rakennuksessa on tyylikäs kulmaikkuna sekä osittain katettu terassi.

 

Yhdistämällä tuoteperheen eri rakennuksia, saat luotua viihtyisän kokonaisuuden. Uusi tuoteperhe on kehitetty yhteistyössä suunnittelualan ammattilaisten kanssa ja toteutettu laatumateriaaleista ammattitaidolla. Lopputulos on tyylikäs ja viimeistelty.