<< Kuulumiset

Haemme rakennusalan projekti-insinööriä!

Etsimme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä rakennusalan projekti-insinööriä rautaiseen tiimiimme! Jos pidät haasteista, olet tarkka ja huolellinen, omaat vahvan teknisen osaamisen sekä hyvät vuorovaikutustaidot, tämä työpaikka saattaa olla juuri sinulle!

Tehtävässäsi toimit Ryhti-Halli ja Ryhti-Talli projektien suunnittelussa ja organisoinnissa. Laadit kohteiden pääpiirustukset, joten kokemus CAD-ohjelman käytöstä toivottavaa. Toimit yhteistyössä rakennesuunnittelijan kanssa ja tarkistat valmiit rakennekuvat. Huolehdit kohteiden valmisteluista (aikataulutus, kalusto, dokumentit) ja läpiviemisestä aina luovutukseen saakka. Olet yhteyshenkilönä sekä asentajien että asiakkaiden kanssa, joten arvostamme sosiaalista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta!

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön Isojoen Kärjenkoskella, 2019 valmistuneissa nykyaikaisissa toimistotiloissa. Työ mahdollista toteuttaa myös osittain etätyönä. Toimenkuvaan kuuluu mahdollisesti satunnaisia käyntejä työmailla ympäri Suomen. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Hakemusten käsittely tapahtuu luottamuksellisesti. Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen oskari.kortesniemi@kortesniemi.com. Hakuaika päättyy 30.6.2023. Töiden aloitusajankohta sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä saat Oskarilta 050 5735887.