Haemme rautaiseen tiimiimme Tuoteryhmävastaavaa

Avoin työpaikka!

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista ja aktiivista työntekijää tuoteryhmävastaavan tehtävään tehtaallemme Isojoen Kärjenkoskelle.
Tehtävässäsi vastaat pienrakennusten (jätekatokset, varastot, ym.) tuotannon ohjauksesta ja myynnistä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat tarjouslaskenta, kommunikointi asiakkaiden kanssa sekä tuotannon materiaalitilaukset, aikataulutus ja ohjaus.

Toivomme, että sinulta löytyy
– Positiivinen ja aktiivinen asenne työhön
– oma-aloitteisuutta ja halua kantaa vastuuta
– rakennus- tai puusepänalan koulutus
– kokemusta työnjohto ja/tai myyntitehtävistä
– hyvät atk-taidot, osaat käyttää sujuvasti excel- taulukkolaskentaohjelmaa ja kokemus CAD ohjelmista katsotaan eduksi
Tekniikan alan korkeakoulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkka toiveineen sähköpostitse osoitteeseen oskari@kortesniemi.com. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä su 29.12.2019. Työt alkavat tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Oskari Kortesniemi
puh: 0505735887
sähköposti: oskari@kortesniemi.com

Yrityksenä tarjoamme sinulle avoimen ja kannustavan työilmapiirin kasvavassa perheyrityksessä. Pääset työskentelemään uusissa nykyaikaisissa tiloissa ja nykyaikaisilla laitteilla. Tehtävässäsi pääset itse vaikuttamaan siihen miltä työpäiväsi näyttää. Työtehtäviäsi pystytään myös jonkin verran valikoimaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Autamme tarvittaessa löytämään myös asunnon lähempää tehdasta. Veistämö M. Kortesniemi Ky :n tavoitteena on valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita suomalaisesta puusta. Yrityksen palveluksessa työskentelee 17 rakentamisen rautaista ammattilaista.